Godox P2400 Power Pack Kit
Godox P2400 Power Pack Kit
Godox P2400 Power Pack Kit
Godox P2400 Power Pack Kit
Godox P2400 Power Pack Kit
Godox P2400 Power Pack Kit
Godox P2400 Power Pack Kit
Godox P2400 Power Pack Kit
Godox P2400 Power Pack Kit
Godox P2400 Power Pack Kit
Artikelnummer: 1053950

Godox P2400 Power Pack Kit

Studioblixtaggregat till studion – lyft blixtfotografering till en ny nivå

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Blixtstyrka på 2 400 Ws
 • High Speed Sync och TTL
 • Ingår två zoombara blixthuvuden
70 389 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Godox P2400 har en av marknadens högsta blixtstyrka på 2 400Ws och kan nå en otroligt kort blixttid på upp till 1/17 800s (t0.1) som låter den dig frysa varje ögonblick dynamisk rörelse i skarpa, oöverträffade detaljer. Du får även en mycket snabb uppladdningstid, exakta färgtemperatur och alla funktioner du kan förvänta dig i ett blixtaggregat med professionell prestanda. Lyft ditt blixtfotograferande till en helt ny nivå med Godox P2400.

Fördelar

 • Blixtstyrka mellan 4,6 upp till 2 400Ws
 • Kompromisslös färgåtergivning – för konsekvent resultat
 • Det ingår två zoombara blixthuvuden
 • Uppladdningstid på 0,01-0,7 sekunder
 • 60 Watts LED-inställningsljus motsvarande 300W halogen
 • Stor display för information om styrka, brinntid och wattsekunder
 • Välj mellan asymmetriskt och symmetrisk kraftfördelning

Kompromisslös färgkonsistens – för konsekvent resultat

I stabilt färgtemperaturläge säkerställer det ultimat färgkonsistens från blixt till blixt, vilket uppfyller dina strikta krav på färgnoggrannhet och sparar tid och pengar i efterproduktion. Blixten har en tolerans på 75 kelvin när du fotograferar i normalläget.

Uppladdningstiden tiden blir ännu snabbare i FREEZE-läget, vilket ger dig förtroendet att du aldrig kommer att missa ett underbart ögonblick eftersom du inte behöver vänta på blixten. Då väljer blixten att fokusera på hastighet och brinntider men kan i detta läge kompromissa lite med färgerna.

Symmetrisk eller asymmetrisk? Det är upp till dig

Den stöder helt symmetrisk och asymmetrisk kraftfördelning över två blixtuttag. Du kan själv bestämma hur du om du vill fördela samma kraft mellan de två huvudena eller om du vill kontrollera varje uttag självständigt. Detta ger dig maximal kontroll och en enorm kreativ frihet att leka med olika ljussättningsmöjligheter.

Intuitiv och exakt kontroll

Njut av en enkel, smidig och effektiv interaktiv upplevelse tack vare den stora högupplösta färgskärmen och det intuitiva gränssnittet. Du kan justera blixtstyrkan i steg om 1/10 steg från 4,6 upp till 2 400Ws, den erbjuder dig 512 justeringar i effektförhållande för att uppnå exakt kontroll.Godox P2400 Power pack kit med display och två h2400 blixthuvud
i Godox P2400 Powerpack får du blixtaggreggat med en tydlig display och reglage som du använder för att ljustera blixtstyrkan på de två medföljande blixthuvudena H2400P

Frigör din kreativitet med ett zoombart blixthuvud

Blixthuvudet är speciellt designat för P2400 och kan zoomas genom att helt enkelt vrida ratten fram och tillbaka för att uppnå exakt kontroll av ljusets omfång och intensitet. Detta ger dig möjlighet att uppnå en större dynamik oavsett om du arbetar med blixthuvudet löst eller med ljusformare som en reflektor.

Starkt LED-inställningsljus – se hur ljuset faller

Det är inte bara blixtstyrkan som imponerar i P2400 utan även inställningsljuset. Du får 60W LED-inställningsljus som ger en imponerande ljusstyrka som motsvarar den för en 300W halogenlampa. Tack vare den avancerade ljusrörstekniken simulerar du själva blixteffekten mer realistiskt och du kan få en mycket mer exakt förhandsvisning av hur ljuset kommer att falla.

Trigga blixten trådlöst eller med kabel

Trådlös anslutning

Godox P2400 har två olika frekvenssystem inbyggt (2,4G och 433 MHz trådlösa triggersystem) för att du fritt ska kunna växla mellan dem för att undvika störningar och uppleva en pålitlig prestanda mellan din blixtsändare och blixtaggregat. Godox P2400 är kompatibel med Godox-blixtsändare X2, XPro, X1 och FT-16. Blixtsändare ingår inte vid köp av aggregat, du hittar passande sändare under fliken passande tillbehör

Fysisk anslutning

Du kan även använda dig av fysisk anslutning med synkroniseringssladdar, vilket gör att du kan undvika störningar och bibehålla synkroniseringshastigheten utan fördröjning även under extrema förhållanden.

 

Godox P2400 Studioblixtaggregat

 

Använd ljusformare med Bowens-fattning

Utrustad med det mest populära Bowens-fästet gör det att du kan använda med ett brett utbud av ljusmodifierare, vilket öppnar upp för fler kreativa möjligheter.

Levereras med

 • Godox P2400 blixtaggregat
 • Strömkabel
 • 2 x Godox G2400P blixthuvud
 • 2 x Blixtrör
 • 2 x Skydd för blixtrör (Glass Dome Protector)
 • 2 x Strömkabel 3,6 meter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn