Godox SL300IIBi Bi-Color LED Video Light
Godox SL300IIBi Bi-Color LED Video Light
Godox SL300IIBi Bi-Color LED Video Light
Godox SL300IIBi Bi-Color LED Video Light
Godox SL300IIBi Bi-Color LED Video Light
Artikelnummer: 1055390

Godox SL300IIBi Bi-Color LED Video Light

Kraftfull studiobelysning för foto och video med ställbar färgtemperatur

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
 • Belysningsstyrka på 99 300 Lux (1m)
 • Variabel färgtemperatur mellan 2800-6500K
 • Silent mode – helt tyst vid reducerad styrka
8 590 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Godox SL300II Bi-Color LED är en mycket kraftfull LED-belysning som avger ett starkt och flimmerfritt dagsljus på 99 300 Lux på 1 meter. Detta är en mycket kraftfull LED-belysning för dig som vill sätta ljus i din studio, inspelningslokal eller där du skapar content. Godox SL300II Bi-Color har ett Bowens-fäste vilket gör att du snabbt och enkelt kan byta ljusformare för att ändra ditt ljus och det finns massor av olika ljusformare att köpa till. Så ta chansen och sätt ljus på din produktion med Godox SL300II Bi-Color.

Fördelar

 • Bi-Color ger dig möjlighet att matcha ljuset med omgivningen
 • Variabel färgtemperatur mellan 2800-6500K
 • Ger dagsljus upp till 99 300 lux på 1 meter (med reflektor)
 • Bowens-fäste för ljusformare
 • Silent mode – helt tyst vid reducerad styrka (0–20% effekt)
 • Åtta förprogrammerade specialeffekter
 • Ställbar effekt för optimal ljuskontroll (0–100%)
 • Bowens bajonett ger ett stort utbud av ljusformare
Godox sl300II LED video light i

Kraftfull LED-belysning med flimmerfritt dagsljus

LED-belysningen Godox SL300II Bi-Color är en mycket kraftfull LED-belysning på 320W watt som avger ett flimmerfritt dagsljus mellan 2800-6500K för filmning och videoproduktion. LED-ljuset har en hög ljusstyrka, upp till 99 300 Lux på 1 meter vilket ger ett kraftfullt ljus för att fylla upp studion med eller utan ljusformare.

Belysningen är designad för användning inom video- och filmproduktion och har ställbar effekt mellan 0–100% samt radiostyrning med 32 kanaler och 16 grupper om du väljer att köpa till en fjärrkontroll. Chassit är konstruerat av metall och på undersidan har belysningen ett tiltbart stativfäste för att du ska kunna montera det på exempelvis ett belysningsstativ, bom eller andra tillbehör med 16mm-fäste.

Godox SL200II Video LED-belysning

Stort utbud av ljusformare

Godox SL300II Bi-Color har en Bowens-bajonettfattning (Bowens/ Aputure/ Visico), vilket gör det möjligt för dig att använda olika ljusformare för att få full kontroll av ljusspridningen. Belysningen går att använda med allt ifrån fresnel för att förstärka ljuset, skärmklaffar för att skärma av eller en softbox för att få mjukt ljus (ljusformare ingår ej, se passande tillbehör). Godox SL300II har även ett paraply fäste för dig som använder paraplyer.

Köp till en fjärrkontroll 

Godox SL300II Bi-Color kan styras via fjärrkontroll (ingår ej, se passande tillbehör) eller via reglagen på baksidan av armaturen. På baksidan finner du även en bakgrundsbelyst LCD-display, som tydligt visar den inställda effekten (0–100%), inställd radiokanal, radiogrupp och belysningens arbetstemperatur.

Godox SL300II Bi-Color har ett integrerat och modernt 16-kanalers radiosystem. Om man har flera Godox-belysningar så kan man dela upp enheterna i olika grupper (A/B/C/D/E/F) och ändra ljusstyrkan på respektive grupp om du har en fjärrkontroll. Radiosystemet stödjer 16 radiokanaler, för att olika studios i samma anläggning kan använda sina belysningar utan att störa varandra. På baksidan finns även uttag för nätkabel (230V) som du kopplar in i vägguttaget.

Levereras med

 • Godox SL300II BI
 • Reflektor
 • Strömkabel
 • Lampskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn