Travel kit

GoPro Travel kit

Artikelnummer: 1042009
645 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

GoPro Travel kit

Det perfekta kitet för att enkelt och smidigt få med dig din GoPro på nästa resa! Kitet inkluderar Shorty (tripod och selfiestick) för gruppbilder eller vlogg, en Sleeve + rem för att enkelt bära din kamera samt en väska för att packa ner allting i.

Detta ingår

  • Shorty (Mini Extension Pole + Tripod)
  • Sleeve + Lanyard
  • Väska

Passar

MAX, Hero 9 Black, Hero 8 Black, Hero7 i samtliga färger, Hero6 Black, Hero5 Black och Hero (2018)
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.