Hollyland COSMO C1 Wireless HDMI/3G-SDI
Hollyland COSMO C1 Wireless HDMI/3G-SDI
Hollyland COSMO C1 Wireless HDMI/3G-SDI
Hollyland COSMO C1 Wireless HDMI/3G-SDI
Hollyland COSMO C1 Wireless HDMI/3G-SDI
Hollyland COSMO C1 Wireless HDMI/3G-SDI

Hollyland COSMO C1 Wireless HDMI/3G-SDI

Nyhet! COSMO C1, prisvärd videolänk i världsklass

Artikelnummer: 1053753
WebblagerFinns i webblager
Butik:
 • 300 meter trådlös överföringsräckvidd
 • Så låg som 0,04ms latensy
 • Sändaren stöder SDI-ingång, HDMI-ingång och SDI-loopout och mottagaren stöder 2 x SDI-utgångar och HDMI-utgångar
 • Smart Channel Switching
 • UVC Pull-stream
 • DC, NP-F batteri och USB-C-strömförsörjning
9 890 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Cosmo C1, den nya medlemmen i Cosmo familjen erbjuder en ny standard för videoövervakning i realtid upp till 300 meter siktlinje. Förstärkt signalstyrka och en överlägsen anti-störningsförmåga i frekvensspektrumet 5,1 GHz-5,8 GHz garanterar en mjuk videoöverföring i komplexa miljöer. Som först i branschen med att integrera UVC (USB Video Class)-gränssnitt, COSMO C1 erbjuder en helt förenklad lösning för att streama och molndelning av dina videoverk. Det är det nya valet att trappa upp dina innehållsproduktionsteam till nästa nivå.

Fördelar

 • 300 meter trådlös överföringsräckvidd
 • Så låg som 0,04ms latensy
 • Stöder Smart Channel Switching
 • Sändaren stöder SDI-ingång, HDMI-ingång och SDI-loopout
 • Mottagaren stöder 2 x SDI-utgångar och HDMI-utgångar
 • Stöder DC-strömförsörjning, batteri och USB Type-C-strömförsörjning
 • Stöder UVC Pull-stream

HEVO, En Game Changer

Inget flimmer, ingen svart skärm
HEVO är en lösning inbäddad med adaptivt frekvenshopp (AFH) och sömlös återsändningsteknik, ger exceptionell tillförlitlighet, förstärkt signalstyrka och överlägsen anti-interferensprestanda. Du kan nu säga adjö till skärmflimmer, skärmpauser och svarta skärmar under hela produktionen.
Med denna nivå av anti-interferensprestanda tillåter den fortfarande 4 separata system att arbeta på en och samma plats utan att kompromissa med deras smidiga videoleverans.

HEVO fullbordar varje synkroniserings frekvenshopp på 0,001s vid både mottagnings- och sändningsändan, vilket säkerställer bildintegritet i ögonblicket för frekvensväxling. Oavsett om det är i manuellt eller automatiskt växlingsläge kommer din livestreaming och produktionsövervakning inte längre att drabbas av svarta skärmar.


Ett givet val för Videografer

HEVO, baserat på Hollylands egenutvecklade protokoll, förbättrar kodningseffektiviteten med 30 % med H.265 (HEVC). Accelerationsmodulen inbäddad i COSMOC 1 uppnår en ultralåg latens så låg som 40ms. Det finns ingen kompromiss med bildutdata och överföringslatens inom 1000ft LOS-intervallet.
Designad för exakt followfocus och hög bildskärpa, är COSMO C1 ett givet val för videofotografer och fokusoperatörer. Säg hej till en smidig tittarupplevelse på helt ny nivå.

Allt du behöver är en USB-C-kabel

Med HEVO är UVC inbäddad i COSMO C1. Det tar helt enkelt en USB-C för att skicka 1080P60 HD-video till din dator för direkt livestreaming. Ingen videoinspelningsenhet behövs, inga ytterligare inställningar. Det bara fungerar!
OBS: Inbäddad UVC endast för läge "P" / Progressiv signal.

HDMI&SDI In/Out + SDI Loopout

Ett brett utbud av enhetskompatibilitet
COSMO C1 tillåter HDMI- och SDI-anslutningar på både TX- och RX-enheten, plus en SDI-loopout på TX. Den kan fungera med vilken vanlig kamera, bildskärm eller switch som helst som du råkar arbeta med. Din dealsökning slutar här, punkt.

Indikator för låg batterinivå

Den röda indikatorn för lågt batteri är här för att påminna dig 20 minuter i förväg om ett döende batteri. Ingen mer panik i sista minuten.

Vertikal och horisontell monteringsdesign

Byggd för att matcha, lätt att montera
Fler monteringsmetoder finns på både sändaren och mottagaren. Den väl uttänkta designen på framsidan gör det möjligt att fixera och lägga enheten horisontellt, perfekt för att jämna ut vikten för balansering av kamera och stabilisatorer, medan det 1/4"-20 gängade hålet sätter upp enheten på alla stativ.

Tre strömförsörjningsalternativ

Tre strömförsörjningsalternativ för att eskortera i olika fotograferingsscener. DC-strömförsörjning är mer lämplig för användning i ett inomhusprojekt, medan L-seriens batteri och USB-C-port gör enheten portabel för dina löp- och pistoluppdrag.

Levereras med

Sändare
Mottagare
Antenn x4
Svampantenn x2
Blixtsko x1
Magicarm x1
Typ-C-adapter x1
DC-adapter x1
Användarhandbok x1
Garantikort x1
Expansionstillbehör x1
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.