-34%

Enbensstativ Cobra 2 A120 aluminium 4-delat med låg profil

Ifootage Enbensstativ Cobra 2 A120 aluminium 4-delat med låg profil

Artikelnummer: 1034657
  • Enbensstativ med tre funktioner
  • Höjd upp till 120 cm
  • Smidig hantering
990 SEK1 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Modulärt enbensstativ i aluminium med stativfot - 120 cm

Flexibelt enbensstativ med fot för stabil filmning, Ifootage Cobra 2 har en modullär design bestående av en avtagbar kameraplatta, huvudenhet, avtagbar fot och gummifot.

Fördelar

  • Modulär design
  • Tre olika funktioner
  • Smidig hantering

Modulär design och snäpplås

Genom den modulära designen kan du använda Cobra 2 som monopod för video med fötter för ökad stabilitet. Som enbensstativ med gummifot för smidigare hantering och mindre volym, samt montera den avtagbara kameraplattan direkt på foten för att få ett väldigt lågt trebensstativ. Ett snabblås för kameran låter dig snabbt ta av kameran från enbensstaivet i en handrörelse, utan att behöva skruva loss kameran. Längden justeras snabbt med 3 olika snäpp-lås.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.