Ifootage

Köp produkter från iFootage hos oss! Hos oss kan du köpa sliders, trebensstativ, enbensstativ, videostativ, jib samt tillbehör som panoramahuvuden, stativtillbehör och kablar från iFootage. Vi har ett brett utbud av iFootages produkter för både professionella användare och nybörjare, online och i våra butiker.

16 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Max höjd
Material
Stativfot
Stativhuvud
Max belastning
Min höjd
Låstyp
Bensektioner
Vikt

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.