Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ultrakompakt tvåaxlig slider med inbyggd expansion

Ifootage Shark Slider Nano

Artikelnummer: 1044005
  • NYHET! Pris ej fastställt, kontakta oss via info@scandinavianphoto.se eller 0770-77 11 00 för att förhandsboka ditt exemplar!
  • Borstlös motor – mjuk och tyst hantering
  • Tvåaxlig, dubbelriktad slider med avancerade funktioner
  • Kontroll via app eller IPS-touchskärm
0 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

iFootage Shark Slider Nano

Kompaktare kan det inte bli! Genom att Shark Slider Nano flyttar både skena och kamerabas på två axlar så utökar den sin räckvidd utan att med det utöka sin längd. Slidern är motoriserad och kontrolleras antingen genom applikation till din telefon eller direkt på enheten.

Fördelar

  • Borstlös motor – mjuk och tyst hantering
  • Tvåaxlig, dubbelriktad slider med avancerade funktioner
  • Kontroll via app eller IPS-touchskärm

I appen kan du sätta A- och B-punkter och låta slidern rotera mellan dessa, vilket gör att du med fördel kan använda den som t.ex. en B-kamera under intervjuer, utan att behöva kontrollera åkningarna manuellt. Genom att du kan spara punkter och sätta hastighet på slidern får du också en mjukare, mer exakt och kontrollerad kamerarörelse i din video.

I och med att slidern har två motoriserade axlar kan den expandera och dubbla sin egen längd på 400mm till en slider på 800mm.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.