Trådbunden mikrofon för anslutning till iPhone, iPad, eller Android smartphone

IK Multimedia iRig Mic

Artikelnummer: 320819
  • Mikrofonen är av typen elektret som är rundupptagande
  • Mikrofonens känslighet kan justeras i tre olika nivåer för att passa olika inspelningsmiljöer
  • Mikrofonen ansluts till den vanliga headsetingången på enheten
750 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

IK Multimedia iRig Mic

Trådbunden mikrofon för anslutning till iPhone, iPad, iPod touch eller Android smartphone. Mikrofonen är av typen elektret som är rundupptagande. Mikrofonens känslighet kan justeras i tre olika nivåer för att passa olika inspelningsmiljöer. Mikrofonen ansluts till den vanliga headsetingången på enheten och med adaptern kan du ansluta ett par hörlurar för lyssning samtidigt som du spelar in.

Mikrofonen fungerar med IK Multimedias appar VocaLive, AmpliTube och iRig Recorder men även alla andra appar som kan använda headsetet som en inspelningsenhet. Kableln som ingår är 2 meter.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.