XLR-adapter för kameror och mobila enheter

IK Multimedia iRig PRE 2

Artikelnummer: 1051323
 • Anslut XLR-mikrofoner till mobiler, kameror, datorer mm.
 • 48 V fantommatning för mikrofon
 • Upp till 20 timmars batteritid
 • Gain-reglage
 • Hörlurs-jack
 • Kardborrdeband för fäste på stativ, kameror mm.
629 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

iRig PRE 2
Rechargeable Batteries AA 2700mAh 4pcs VPE-10
Lightning till 3,5 mm-adapter för hörlurar
877 SEK
iRig PRE 2
VC1 förlängningskabel minitele 3 m
AA LR6 1,5V Batteri 4-Pack
877 SEK
IK Multimedia har uppdaterat sin iRig Pre XLR-adapter och presenterar iRig Pre 2. Med denna kan du enkelt koppla in i stort sett valfri XLR-mikrofon till din mobiltelefon, surfplatta, kamera eller dator. Denna batteridrivna mikrofonförsärkare är liten nog att få plats i fickan och fantommatar dessutom kondensatormikrofoner så du inte ska behöva tumma på ljudkvalitet – även om du är en mobil kreatör. iRig Pre 2 har en 3,5 mm kabel för anslutning till Android-mobiler, iPhones och iPads*, DSLR-kameror eller laptops, samt ett hörlursuttag så du kan monitorera medan du spelar in.


IK Multimedia iRig Pre 2 XLR-adapter för mobila enheter

Fördelar iRig Pre 2

 • Högkvalitativ mikrofonförförstärkare med äkta +48V fantomeffekt
 • Liten, kompakt storlek
 • Fungerar sömlöst med DSLR-kameror för en högre kvalitet på ljudinspelningen
 • Förbättrad funktionalitet med hörlursutgång och volymkontroll
 • Inbyggd direktövervakning för mer exakt ljudinspelning
 • Drivs av två standard AA-batterier
 • Upp till 20 timmars drifttid med dynamisk mikrofon (fantommatning avstängd) och cirka 7 timmar med fantommatning till kondensatormikrofon

Valfri fantommatning

Behöver du fantommatning för din kondensatormikrofon? iRig Pre 2 drivs av två AA-batterier som ger äkta +48V fantommatning, till skillnad mot många andra mobila mikrofonförförstärkare endast erbjuder 32V, vilket försämrar din mikrofons prestanda. Du kan använda iRig pre 2 i cirka 7 timmar med kontinuerlig användning.
Vill du använda dynamisk mikrofon istället, stänger du helt enkelt av fantomkraften så är du redo att hålla igång ännu längre – upp till 20 timmar.

Mobilappar hjälper dig komma igång

Även om du är nybörjare inom film/video- och ljudproduktion kan du snabbt vara igång med proffsiga slutresultat. IK Multimedia erbjuder två kostnadsfria mobilappar som finns för både Android-enheter i Google Play och för iOS-enheter i App Store; iRig Recorder FREE för lättanvänd videoinspelning och -redigering samt VocaLive FREE som är en röstprocessor för liveframträdanden och inspelning av flera spår.


Koppla in XLR-mikrofoner och få fantommatning från IK Multimedia iRig Pre 2

* Kräver adapter från Apple Lightning till 3,5 mm hörlursuttag (TRRS).
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.