FP4+ 4" x 5" 25BLAD

Ilford FP4+ 4" x 5" 25BLAD

Artikelnummer: 305777

Ilford FP4 PLUS är en mycket finkornig svart/vit film, med enastående skärpa, konturskärpa och detaljrikedom. Ilford FP4+ anses av många som den "vassaste" filmen bland traditionella filmer! Filmen är tolerant mot felexponeringar och har en känslighet på ISO 125. Bladfilm 4x5".

529 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.