Stockholm: Skriv ut dina bilder på 10 minuter direkt i butik!

Du har väl inte missat att vi nyligen har lanserat vår nya printkiosk som gör att du på endast 10 minuter kan få färdiga fotoutskrifter direkt i handen att dela med dina nära och kära? I printkiosken kan du skriva ut bilder i storlekar från 10x15 cm upp till 20x90 cm. Printkiosken finns i vår butik på Sveavägen 20 i Stockholm och behöver du hjälp eller har några frågor om printkiosken så är det bara att fråga någon av våra kunniga säljare så hjälper de dig!

Vill du skriva ut bilder i större format? Vår printavdelning kan hjälpa dig med större utskrifter och fine art, helt utifrån dina önskemål. Printavdelningen arbetar med högkvalitativa material och produktionsmetoder, allt för att maximera kvaliteten på dina bilder. Läs mer om printavdelningen och de olika tjänster som de erbjuder här!


2017-10-31

Dela

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.