Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Förverkliga din podcastdröm

Podd, det populära radioformatet "on-demand" ökar konstant i popularitet. På Apples Podcast-plattform finns över 500 000 aktiva poddar och fler än 18 miljoner avsnitt har producerats. Startsträckan från idé till din färdiga produkt kan vara mycket kort – genom ett par produkter och några enkla metoder kan du få ett riktigt bra ljud på din produktion. Lär dig mer om podcast och ljud på vår inspirationsblogg!


PODCAST MED MOBILEN


news_20190513-podd-1.jpg

Røde SC6-L Mobile Interview Kit

Røde SC6-L är ett smidigt mobiltillbehör för din Apple iOS-enhet som möjliggör professionell ljudinspelning genom två TRRS-ingångar för myggmikrofoner, samt en hörlursutgång så att du för medhörning på ditt ljud när du spelar in.

 


PODCAST-KIT MED ZOOM HANDY RECORDER


news_20190513-podd-2.jpg

Zoom Handy Recorder H6

Zoom H6 spelar in sex kanaler samtidigt till sex individuella spår eller en sammansatt stereomix med tydliga nivåmätare på enhetens LCD-skärm. Via fysiska lättåtkomliga nivårattar har du kontroll över din ljudbild och ingångsnivå. H6 levererar en otroligt bra ljudkvalitet via sina mikrofonförstärkare och får din podd att låta radio – på riktigt.

 


KOMPLETT PODCASTSTUDIO MED RØDECASTER PRO


KS-RodeCasterPro.jpg

Røde RØDECaster Pro studio kit inklusive 2 st PodMic

Med fyra mikrofonpreamps av hög kvalitet och inspelningsfunktion i enheten via microSD-kort är RØDECaster Pro världens första helt integrerade produktionsstudio för podcast. Anslut enkelt dina dynamiska eller kondensatormikrofoner, din mobiltelefon via bluetooth eller 3,5mm TRRS-kabel, eller annan enhet via USB-C kontakten. Oavsett om du är i startgroparna eller är en erfaren podcaster passar RØDECaster Pro in i alla typer av arbetsflöden.


Johan Borehed

2019-05-13

Dela

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.