Bli en mästerfotograf i sociala medier!

Har du undrat över hur Instagram-profiler och bloggare får till så fina bilder?

Då är det här kursen för dig. Med enkla knep kan du nämligen lära dig ta ännu bättre bilder till dina olika sociala kanaler.

Du kan även registrera dig via Daily Bits Of.

De senaste åren har Instagram förändrats från att vara ett snabbt bildmedium med ögonblicksbilder till en inspirationsplattform med vackra och välkomponerade bilder - många av dem fotade med proffsutrustning. Men - visst går det att leverera storslagna bilder med enkla kameror och mobiltelefoner!

Kursen är anpassad för dig som arbetar med mobiltelefonen men passar även dig som fotar med systemkamera. I kursen kommer du att möta några av Sveriges största bloggare och Instagrammare för att ta del av deras arbetssätt och få konstruktiva råd och tips för att du ska bli en bättre fotograf inom olika områden:

  • Frida Ramstedt som ligger bakom Trendenser.se, en av Sveriges största bloggar om inredning och design, tipsar om hur du kan jobba med vinklar, linjer och ljus i dina inredningsbilder
  • Livsstilsbloggaren Sara Che delar med sig av sina bästa tips när det gäller utrustning, locations och poser
  • Cafés trendspanare och stilleben-experten Gustav Broström guidar dig till ultimata flatlays och stilleben
  • Fotobloggaren Elin Kero lär dig skapa stämningsfulla bloggbilder med enkla knep och verktyg

Under kursen får du också lära dig mer om komposition, perspektiv, hur du fotar i kvällsljus utan att få brusiga bilder och mycket mer. Bakom kursen står vi - ett gäng fotonördar på Scandinavian Photo som vill dela med oss av den kunskap vi sitter på när det gäller foto och bild.

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade - oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Efter denna kurs hoppas vi att du har lite större kunskap om hur mycket du kan göra med dina bilder och även fått med dig några tips på vägen som gör ditt fotograferande enklare och roligare.

Let the Instamoment begin!

Några av Sveriges största bloggare och Instagrammare


2016-06-16

Dela

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.