Hitta ny inspiration inför hösten!

Sommaren är snart över och hösten har sakta börjat smyga fram runt hörnet. Att hitta inspiration när sommaren är över kan för många (inklusive mig själv) vara klurigt och svårare än planerat. Var hittar du energin till att orka organisera ihop en oslagbar fotosession? Var hittar du den där kreativa viljan som får dig att börja klippa och redigera alla dina filmprojekt? Var hittar du inspirationen till att vilja skapa igen? Inspirations- och idétorka är inget ovanligt och har nog drabbat de flesta. Det finns flera olika sätt för dig att hitta inspiration inför hösten utmaningar, och oftast är det snabbt gjort med väldigt enkla medel.

Sociala medier

Sociala medier är en av de större inspirationskällorna i samhället idag. På Instagram, Facebook, Pinterest och Youtube kan du hitta bilder och filmer som får din hjärna att gå på kreativt högvarv. Ta hjälp av andra människors skapande och inspiration genom deras sociala användarkonton och omvandla det till egen kreativitet. Inspireras av andra människors inspiration – på så vis kommer du själv att inspireras! Jag vill också tipsa om vårt Instagramkonto @scandinavianphoto där vi flera gånger i veckan delar med oss av inspirerande bilder, intressanta blogginlägg och kreativa tips!

Ny utrustning

Att handla ny utrustning är också ett bra sätt att få extra motivation för dig att komma igång med det kreativa skapandet igen. Kanske bör du beställa hem lite nya minneskort eller en LaCie Rugged Mini 2TB USB 3.0? Med en ny hårddisk kan du organisera alla dina bilder och skapa struktur bland dina fotografier och filmer. Ett annat tips är att kolla igenom gamla projekt som du jobbat med och inspireras av dig själv och dina framgångar och bedrifter inom ditt skapande. På så vis kan du också få ny energi och inspiration till att gå ut och fotografera eller filma. Eller vad sägs om ett sensorrengöringskit från VSGO till din sandstrandsdammiga systemkamera (APS-C/Fullformat)? Passa på att rengöra din utrustning så att den blir som ny igen och gör den redo inför höstens alla fotoutmaningar. Ett nytt objektiv eller en ny kamera är andra köp som också ofta leder till stärkt motivation! Missa inte att kika på de nya produktnyheterna som har lanserats under sensommaren såsom t.ex. kompaktkameran Fujifilm XF10 och Canons nya teleoptik Canon EF 70-200mm f/2,8L IS III USM.

Photobloggen

Vår egen Photoblogg är ett annat tips till dig som söker inspiration på nätet. I vår blogg finner du allt från videoklipp som handlar om heta produktnyheter, till tips och tricks för att förbättra dina bilder i vardagen. Bloggen uppdateras kontinuerligt med innehållsrikt och intressant material som våra medarbetare komponerar ihop.

Fotokurser

Missa inte att gå en fotokurs hos oss! På så vis kan du fördjupa din kunskap och utvecklas som fotograf, samtidigt som du blir oerhört inspirerad av att tala foto och film med andra människor. I vårt kurssortiment finns allt från grundkurser inom fotografering till mer avancerade kurser och workshops. Kurssortimentet uppdateras kontinuerligt och vi genomför kurser i alla våra butiker i Stockholm, Mölndal och Malmö.

Hösten närmar sig

Foto, filmning, ritning, klippning och redigering är alla kreativa intressen som kräver inspiration för att du ska komma igång och skapa något riktigt bra. Nu när hösten närmar sig gäller det att du är redo och fylld av tankar, idéer och inspiration för att kunna ta dina projekt till nästa nivå. Höstens vackra färger skapar dynamiska och färgstarka bilder och filmer som verkligen kan göra stora intryck – och det vill du inte missa!

Hoppas att du nu känner dig redo för att fotografera, filma och skapa under hösttimmarna! Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp med att hitta rätt utrustning för dina behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.se, 0770-771100 eller genom att besöka oss i någon av våra butiker i Stockholm, Göteborg, och Malmö.


Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn