Lär dig mer om lagring

banner-lacie.jpg

Vädertålig och säker lagring för alla dina äventyr

LaCie Rugged är den lilla och smidiga lagringsenheten som du hittar hos många kreatörer. Den är känd för sin orangea stötfångare av gummi och kommer i flera olika varianter, vilket gör att den passar lika bra oavsett om du jobbar med bilder, video, design eller musik. LaCie Rugged finns både som traditionell hårddisk och som snabb och liten SSD. Om du ska vara ute på fält kan en lagringsenhet som är batteridriven eller som har en inbyggd SD-kortläsare vara räddaren i nöden.

Utöka ditt lagringsutrymme

LaCie d2-serien använder USB-C som ger en överföringshastighet på upp till 280 MB/s, för snabb säkerhetskopiering och effektiva arbetsflöden. Den har en BarraCuda Pro Enterprice-klassad disk, vilket betyder att det är en ledande hårddisk med hög tillförlitlighet. Höljet på LaCie d2 är tillverkat av aluminium för att dämpa ljudet och vibrationerna från disken. Dessutom ger LaCie dig hela fem års garanti på din hårddisk!

Välj mellan två varianter av LaCie d2 – med USB-C 3.0 eller USB-C 3.1 med stöd för Thunderbolt.

Backup och dockning med maximal tillförlitlighet

Att säkerhetskopiera sin filer är något alla borde göra. Oavsett om du behöver lagra dina filer privat eller på jobbet, så kommer denna kombinerade hårddisk och dockningsstation från LaCie att möta dina förväntningar. Med LaCie 1big Dock och LaCie 2big Dock har du möjlighet att på ett säkert sätt lagra alla dina filer och samtidigt ansluta dina enheter med bland annat USB-C, Thunderbolt 3 eller DisplayPort. 

1big Dock är den mindre varianten med en hårddisk, och passar dig som vill spara lite plats på skrivbordet. 2big Dock är den större varianten med två inbyggda hårddiskar, som du dessutom kan komplettera med en RAID-lösning. Det innebär att de två hårddiskarna antingen fungerar som en stor enhet, som två separata eller som en spegling av varandra.

Professionell lagring och blixtsnabba arbetsflöden

LaCie 6big passar dig som arbetar med stora filer och som behöver en extern hårddisk som är snabb, säker och tillförlitlig. Den har hastigheter upp till 1400MB/s vilket gör att du kan ladda in RAW-video och editera flera ProRes422 (HQ) eller ProRes 4444 XQ strömmar samtidigt.

6big är utrustad med två Thunderbolt 3 med USB-C interface och kan seriekoppla upp till fem Thunderbolt 3-enheter. Du kan koppla upp två 4K- eller en 5K-skärm via lagringsenheten och enheten kan även strömförsörja de flesta bärbara datorer.

6big finns med lagringskapacitet mellan 24–108TB.

Extra säkerhet från LaCie

En stor fördel med många av produkterna från LaCie är att de har utökad garanti och att det ingår Rescue Data Recovery Service på samtliga av deras produkter. Här hittar du vad som gäller för just din produkt.

 

Lacie-5.jpg

Lacie-3.jpg

Lacie-2.jpg

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.