Lär dig mer om lagring

Backup och dockning med maximal tillförlitlighet

Att säkerhetskopiera sin filer är något alla borde göra. Oavsett om du behöver lagra dina filer privat eller på jobbet, så kommer denna kombinerade hårddisk och dockningsstation från LaCie att möta dina förväntningar. Med LaCie 1big Dock och LaCie 2big Dock har du möjlighet att på ett säkert sätt lagra alla dina filer och samtidigt ansluta dina enheter med bland annat USB-C, Thunderbolt 3 eller DisplayPort. 

1big Dock är den mindre varianten med en hårddisk, och passar dig som vill spara lite plats på skrivbordet. 2big Dock är den större varianten med två inbyggda hårddiskar, som du dessutom kan komplettera med en RAID-lösning. Det innebär att de två hårddiskarna antingen fungerar som en stor enhet, som två separata eller som en spegling av varandra.

Professionell lagring och blixtsnabba arbetsflöden

Dessa produkter passar dig som arbetar med stora filer och som behöver en extern hårddisk som är snabb, säker och tillförlitlig. Den har hastigheter upp till 1400MB/s vilket gör att du kan ladda in RAW-video och editera flera ProRes422 (HQ) eller ProRes 4444 XQ strömmar samtidigt.

De är utrustade med Thunderbolt 3 med USB-C interface och kan seriekoppla upp till fem Thunderbolt 3-enheter. Du kan koppla upp två 4K- eller en 5K-skärm via lagringsenheten och enheten kan även strömförsörja de flesta bärbara datorer.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.