Lär dig mer om lagring

banner-lacie.jpg

Lagring för alla situationer

En hårddisk är något nästan alla kreatörer äger då det är viktigt att göra säkerhetskopior. Om olyckan är framme så kan ovärdelig information och data försvinna. Här visar vi upp olika typer av hårddiskar för att du ska kunna välja den typen som passar dig och ditt arbete bäst.

Stilren och praktisk design för all typ av lagring

Här hittar du hårddiskar med det där lilla extra – snygg design i kombination med praktiska funktioner. De kommer i flera olika lagringskapaciteter och har en låg vikt, vilket gör att du enkelt kan bära de med dig.

Network Attached Storage

Network Attached Storgage eller NAS är en typ av lagringslösning som ger dig friheten att välja själv vilka och hur stora hårddiskar du vill ha i din enhet. Enheten går även att koppla upp mot internet så att du kan komma åt dina lagrade filer vart du än befinner dig och kan användas som lokal server för företag eller IT-entusiasten. Fördelen med NAS är att du enkelt kan byta ut hårddiskarna som sitter i om du behöver utföra underhåll eller behöver byta till en större hårddisk. 

Hårddiskar till din NAS

Hårddiskar till din NAS köper du till separat. Det ger dig möjligheten att välja storlek och typ på din hårddisk så att din NAS möter just dina behov. 

Backup och dockning med maximal tillförlitlighet

Att säkerhetskopiera sin filer är något alla borde göra. Oavsett om du behöver lagra dina filer privat eller på jobbet, så kommer denna kombinerade hårddisk och dockningsstation från LaCie att möta dina förväntningar. Med LaCie 1big Dock och LaCie 2big Dock har du möjlighet att på ett säkert sätt lagra alla dina filer och samtidigt ansluta dina enheter med bland annat USB-C, Thunderbolt 3 eller DisplayPort. 

1big Dock är den mindre varianten med en hårddisk, och passar dig som vill spara lite plats på skrivbordet. 2big Dock är den större varianten med två inbyggda hårddiskar, som du dessutom kan komplettera med en RAID-lösning. Det innebär att de två hårddiskarna antingen fungerar som en stor enhet, som två separata eller som en spegling av varandra.

Professionell lagring och blixtsnabba arbetsflöden

Dessa produkter passar dig som arbetar med stora filer och som behöver en extern hårddisk som är snabb, säker och tillförlitlig. Den har hastigheter upp till 1400MB/s vilket gör att du kan ladda in RAW-video och editera flera ProRes422 (HQ) eller ProRes 4444 XQ strömmar samtidigt.

De är utrustade med Thunderbolt 3 med USB-C interface och kan seriekoppla upp till fem Thunderbolt 3-enheter. Du kan koppla upp två 4K- eller en 5K-skärm via lagringsenheten och enheten kan även strömförsörja de flesta bärbara datorer.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.