Lär dig mer om lagring

Storage LaCie

En hårddisk är något nästan alla kreatörer äger då det är viktigt att göra säkerhetskopior. Om olyckan är framme så kan ovärdelig information och data försvinna. Här visar vi upp olika typer av hårddiskar för att du ska kunna välja den typen som passar dig och ditt arbete bäst.

 

Utöka ditt lagringsutrymme

Här hittar du lagring anpassad för skrivbordet för dig som behöver lite mer lagringsutrymme. Dessa lagringsenheter ansluter du med USB-C eller Thunderbolt 3 som ger en överföringshastighet på upp till 550 MB/s, för snabb säkerhetskopiering och effektiva arbetsflöden.

 

Network Attached Storage

Network Attached Storgage eller NAS är en typ av lagringslösning som ger dig friheten att välja själv vilka och hur stora hårddiskar du vill ha i din enhet. Enheten går även att koppla upp mot internet så att du kan komma åt dina lagrade filer vart du än befinner dig och kan användas som lokal server för företag eller IT-entusiasten. Fördelen med NAS är att du enkelt kan byta ut hårddiskarna som sitter i om du behöver utföra underhåll eller behöver byta till en större hårddisk. 

Hårddiskar till din NAS köper du till separat. Det ger dig möjligheten att välja storlek och typ på din hårddisk så att din NAS möter just dina behov. 

 

Professionell lagring och blixtsnabba arbetsflöden

Dessa produkter passar dig som arbetar med stora filer och som behöver en extern hårddisk som är snabb, säker och tillförlitlig. Den har hastigheter upp till 1400MB/s vilket gör att du kan ladda in RAW-video och editera flera ProRes422 (HQ) eller ProRes 4444 XQ strömmar samtidigt.

De är utrustade med Thunderbolt 3 med USB-C interface och kan seriekoppla upp till fem Thunderbolt 3-enheter. Du kan koppla upp två 4K- eller en 5K-skärm via lagringsenheten och enheten kan även strömförsörja de flesta bärbara datorer.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn