Webb-tv & streamingstudio

kb_1200x400_streaming_v2.jpg

Intresset för att spela in video är stort, och möjligheterna till att streama möten, event, utbildningar och föreläsningar är många. Här kan du fördjupa dina kunskaper och få tips på produkter för riktigt bra streaming!

Vill du ha hjälp att hitta rätt? Våra experter hjälper dig gärna att hitta de bästa lösningarna för just dina behov. Kontakta oss på info@scandinavianphoto.se eller 0770-77 11 00. För professionella lösningar till ditt företag kan du kontakta videopro@scandinavianphoto.se eller läsa mer på vår företagssida!

Lär dig mer om streaming på våra temasidor!

Smarta streamingkit

Vill du ha en färdig och genomtänkt lösning med högkvalitativa produkter för videoinspelning? Här kan du välja bland fyra olika paket som är anpassade för olika behov. Från ett grundkit med kamera, stativ och videokort till din dator, till de mer avancerade paketen med en bildmixer för att växla mellan kamerorna, en skärm för att övervaka och se materialet och gedigna videostativ som står stadigt och ger mjuka rörelser om du vill ändra ditt utsnitt. 

Kameror för streaming 

Om du vill bygga ditt eget paket för streaming finns det flera kameror att välja mellan. Det du kan tänka på är att välja en kamera med motorzoom för mjuka inzoomningar, mikrofoningång, videosignal, samt möjlighet till fjärrstyrning och att kunna drivas på nätström.

Få videon från kameran till datorn

Genom att använda ett videokort eller en dongel kan du på ett smidigt sätt överföra din video från kameran till datorn.

Bildmixer och andra streamingtillbehör

En livestreaming handlar inte bara om kameran. Utrustning som ljud och ljus kan enkelt förstärka upplevelsen och göra resultatet mer tilltalande till din publik. Med en bildmixer kan du bland annat växla mellan olika kamerakällor och addera effekter, vilket ger din streaming en mer professionell känsla. Det finns både större och mindre varianter som du enkelt kan koppla in till din dator.

Monitor för uppspelning och övervakning av din streaming

Vill du övervaka, spela upp eller spela in ditt material? En extern monitor är ett riktigt bra verktyg för att snabbt och snyggt kunna växla mellan olika kameror, eller om du bara vill ha en större skärm att se ditt material på.

Spela in ditt material med en recorder

Lär dig mer om streaming och videoinspelning

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.