Webb-tv & streamingstudio

kb_1200x400_streaming_v2.jpg

Intresset för att spela in video är stort, och möjligheterna till att streama möten, event, utbildningar och föreläsningar är många. Här kan du fördjupa dina kunskaper och få tips på produkter för riktigt bra streaming!

Vill du ha hjälp att hitta rätt? Våra experter hjälper dig gärna att hitta de bästa lösningarna för just dina behov. Kontakta oss på info@scandinavianphoto.se eller 0770-77 11 00. För professionella lösningar till ditt företag kan du kontakta business@scandinavianphoto.se eller läsa mer på vår företagssida!

Lär dig mer om streaming på våra temasidor!

Smarta streamingkit

Vill du ha en färdig och genomtänkt lösning med högkvalitativa produkter för videoinspelning? Här kan du välja bland fyra olika paket som är anpassade för olika behov. Från ett grundkit med kamera, stativ och videokort till din dator, till de mer avancerade paketen med en bildmixer för att växla mellan kamerorna, en skärm för att övervaka och se materialet och gedigna videostativ som står stadigt och ger mjuka rörelser om du vill ändra ditt utsnitt. 

Bildmixer och andra streamingtillbehör

En livestreaming handlar inte bara om kameran. Utrustning som ljud och ljus kan enkelt förstärka upplevelsen och göra resultatet mer tilltalande till din publik. Med en bildmixer kan du bland annat växla mellan olika kamerakällor och addera effekter, vilket ger din streaming en mer professionell känsla. Det finns både större och mindre varianter som du enkelt kan koppla in till din dator.

Monitor för uppspelning och övervakning av din streaming

Vill du övervaka, spela upp eller spela in ditt material? En extern monitor är ett riktigt bra verktyg för att snabbt och snyggt kunna växla mellan olika kameror, eller om du bara vill ha en större skärm att se ditt material på.

Spela in ditt material med en recorder

Ljudmixer och mikrofoner för podd och ljudinspelning

Att spela in högkvalitativt ljud behöver varken vara svårt eller krångligt, men det är en väldigt viktigt del i att ge dina produktioner en professionell känsla.

Ljudmixer och ljudkort

Mikrofoner

Kompletta startpaket för ljudinspelning

Datorer för streaming och podd

Oavsett vad du producerar för typ av media så blir datorn spindeln i nätet för att fånga in ljud och bild. Här hittar du våra rekommenderade produkter – både stationära och bärbara.