Lär dig mer om Undervattensdrönare

Att använda drönare för att ta bilder och fånga videoklipp uppifrån luften är idag ett välbeprövat arbetssätt. Men att utforska det vi inte alltid ser, det som är under vattenytan, det är lite nyare men blir alltmer vanligare.

Nu är det dags att kliva under vattenytan med en undervattensdrönare eller ROV – Remotely Operated Underwater Vehicle som det egentligen kallas. Dessa drönare kan dyka ned till 200 meters djup och leverera live-bild direkt till din telefon eller surfplatta. Med hjälp av de välutvecklade sensorerna och ledbelysningen så får du en bra och detaljerad bild.
Använd den till inspektering av båtskrov, hamnar, bryggor eller fiskbestånd i vattnet. Den kan användas till undervattensarkeologi eller forskning, eller helt enkelt bara för att det är roligt att köra drönare samt filma och fota under vatten!

Köp din nästa undervattensdrönare hos oss idag!

Chasing Dory – under ytan för alla

Kompakt och lätt drönare för undervattensbruk från Chasing som passar alla! Priset och användarvänligheten gör att det är en spännande och kreativ produkt att ta med sig i sommar. Vikt på ett drygt kilo och med en batteritid på närmare en timme per laddning gör att man enkelt använder den när och var det passar.

Du styr din Dory med din smartphone som gör att du har full kontroll. Full HD videokvalitet och ett objektiv med ljusstyrka f/1,6, samt inbyggd LED-belysning ger fantastiskt bra bildkvalitet! Maxdjupet är 15 meter.

 

Undervattensdrönaren F1 – en digital fiskekompis!

Chasing F1 är en ny undervattensdrönare för fiskare och entusiasten. Den styrs via en app i din smartphone. F1 är utformad för alla typer av fiske och undervattensarbete som ger information om undervattensterrängen såsom vattendjup och temperatur, föremål under ytan, platser för fiskstim och fiskars position i vattnet. Med GPS funktionen hittar du enkelt tillbaka till platser du varit förut.

Nyhet! Uppdaterad ROV med förlängd batteritid

Utforska världen under ytan med uppdaterade Gladius Mini S ROV från Chasing. Denna undervattensdrönare är en vidareutveckling där denna utgåva har fått bland annat 70% förbättrad batteritid jämfört med föregångaren samt möjlighet att montera på tillbehör och extern kamera. Gladius Mini S fungeraar säkert och pålitligt i olika komplexa undervattensmiljöer.

UNDERVATTENSDRÖNARE FÖR ENTERPRISE/FÖRETAG

Chasing M2 – enterprise-drönare med lång drivlina

För dig som ska använda drönare under vatten som ett arbetsredskap är Chasing M2 en produkt som är värt att kika lite närmare på. Materialval och tillbehör i drönaren är av högsta kvalitet - anpassade för daglig användning och tuffa förhållanden. Kameran filmar i högupplöst 4K-kvalitet och har inbyggd elektronisk bildstabilisering, för att leverera en så profesionell videokvalitet som möjligt. Sensorn är på tolv megapixel och objektivet har ljusstyrka f/1,8 med en bildvinkel på 152 grader.

Chasing M2 styrs med hjälp av åtta motorer och kan förflytta sig fritt upp och ned, i sidled, framåt och bakåt, svänga vänster och höger, pitcha och tilta 90 grader samt rulla 360 grader – alltså total kontroll åt alla önskvärda håll. M2 är enkel att manövrera och att hantera som singelpilot – man är igång på mindre än tre minuter. Batteriet på 97 Wh räcker för över två timmars användning och behöver du mer kraft finns större batteri att köpa till på hela 200 Wh. Övriga tillbehör som t.ex. robotarm och elektrisk vinsch finns även att köpa till.

Drönaren kan färdas i 1,5 meter per sekund, klarar vattentemperaturer på -10 till +45 grader och ett djup på 100 meter. Inbyggt stöd för livesändning, delning till sociala medier och HDMI-utgång finns tillgängligt. Finns med 100 och 200 meters kabel.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.