Undervattensdrönare

Att använda helikopterdrönare för att ta bilder och fånga videoklipp blir allt vanligare och vanligare. Hos oss på SP hittar du drönare från DJI, Ryze, Parrot och Yuneec, allt från insteg till de mest avancerade proffsdrönarna – allt handlar om vad det är du söker. Vi har alltså börjat att utforska luften – nu är det dags att kliva under vattenytan med en ROV (undervattensdrönare) – Remotely Operated Underwater Vehicle. Dessa drönare kan dyka ned till 100 meters djup och leverera live-bild direkt till din telefon eller surfplatta.

En ROV kan användas till många saker. Den passar de som vill inspektera sitt båtskrov, en hamn, brygga eller fiskbestånd i vattnet. Den kan användas till undervattensarkeologi eller forskning, eller helt enkelt bara för att det är roligt att köra drönare samt filma och fota under vatten! Drönarna har flertalet tillbehör du kan komplettera med för att göra det enkelt att ta med dig den på din nästa tur.

Drönarna filmar i antingen full HD eller med hög detaljåtergivning i 4K. De har inbyggt LED-ljus så att du bättre ska kunna navigera i vattnet, samt sparar stillbilder och video på det inbyggda minneskortet.

Köp din nästa undervattensdrönare hos oss idag!

Chasing Dory – under ytan för alla

Kompakt och lätt drönare för undervattensbruk från Chasing som passar alla! Priset och användarvänligheten gör att det är en spännande och kreativ produkt att ta med sig i sommar. Vikt på ett drygt kilo och med en batteritid på närmare en timme per laddning gör att man enkelt använder den när och var det passar.

Du styr din Dory med din smartphone som gör att du har full kontroll. Full HD videokvalitet och ett objektiv med ljusstyrka f/1,6, samt inbyggd LED-belysning ger fantastiskt bra bildkvalitet! Maxdjupet är 15 meter.

 

Chasing Gladius Mini – under ytan i 4K-video

Gladius Mini ger dig högupplöst videokvalitet i 4K tillsammans med ett riktigt bra objektiv, förutsättningar som levererar ett riktigt bra resultat. Gladius Mini har fem motorer och två timmars drifttid per laddning - trots en vikt på endast 2,5 kg. Drönaren kan vinklas upp eller ner 45 grader i vattnet vid filmning och du styr den via den medföljande kontrollern. Två starka LED-lampor lyser upp vid sämre ljusförhållanden. Perfekt för att ha i hamnen för att leta efter borttappade nycklar och klockor eller för att inspektera en båt efter en grundstötning. Maxdjupet är 100 meter.

UNDERVATTENSDRÖNARE FÖR ENTERPRISE/FÖRETAG

Chasing M2 – enterprise-drönare med lång drivlina

För dig som ska använda drönare under vatten som ett arbetsredskap är Chasing M2 en produkt som är värt att kika lite närmare på. Materialval och tillbehör i drönaren är av högsta kvalitet - anpassade för daglig användning och tuffa förhållanden. Kameran filmar i högupplöst 4K-kvalitet och har inbyggd elektronisk bildstabilisering, för att leverera en så profesionell videokvalitet som möjligt. Sensorn är på tolv megapixel och objektivet har ljusstyrka f/1,8 med en bildvinkel på 152 grader.

Chasing M2 styrs med hjälp av åtta motorer och kan förflytta sig fritt upp och ned, i sidled, framåt och bakåt, svänga vänster och höger, pitcha och tilta 90 grader samt rulla 360 grader – alltså total kontroll åt alla önskvärda håll. M2 är enkel att manövrera och att hantera som singelpilot – man är igång på mindre än tre minuter. Batteriet på 97 Wh räcker för över två timmars användning och behöver du mer kraft finns större batteri att köpa till på hela 200 Wh. Övriga tillbehör som t.ex. robotarm och elektrisk vinsch finns även att köpa till.

Drönaren kan färdas i 1,5 meter per sekund, klarar vattentemperaturer på -10 till +45 grader och ett djup på 100 meter. Inbyggt stöd för livesändning, delning till sociala medier och HDMI-utgång finns tillgängligt. Finns med 100 och 200 meters kabel.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.