Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LCD-skydd LCP-6DM2 till Canon EOS 6D Mark II

JJC LCD-skydd LCP-6DM2 till Canon EOS 6D Mark II

Artikelnummer: 1035829
79 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Skärmskydd till Canon 6D Mark III

Reptåligt skärmskydd till din Canon 6D Mark II, som skyddar mot repor, motverkar reflexer och förekomsten av feta fingeravtryck - allt för en mer tydlig återgivning. Den smarta siliconytan gör den mycket lätt att fästa och ta bort. Denna vara levereras i pack om 2 st.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.