Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LCD-skydd LCP-G7X till Canon PowerShot G7X/

JJC LCD-skydd LCP-G7X till Canon PowerShot G7X/

Artikelnummer: 1030788
69 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Skärmskydd till Canon PowerShot G7X/G7X Mark II

Reptåligt skärmskydd till din Canon PowerShot G7X/G7X Mark II, som skyddar mot repor, motverkar reflexer och förekomsten av feta fingeravtryck - allt för en mer tydlig återgivning. Den smarta siliconytan gör den mycket lätt att fästa och ta bort. Denna vara levereras i pack om 2 st.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.