Batterigrepp BG-E11 till Canon EOS 5D Mark III

Jupio Batterigrepp BG-E11 till Canon EOS 5D Mark III

Artikelnummer: 1024919
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Batterigrepp till Canon EOS 5D Mark III
Med Jupio BG-E11 får du dubbelt så lång batteritid och ökad funktion vid fotografering med kameran i vertikalt läge. Batterigreppet har plats för två LP-E6-batterier. En extra inställningsratt ger mer intuitiv inställning av bländare och slutartid. Enklare navigering på menyer med dubbla multikontroller.

Levereras med:

  • Fjärrkontroll

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.