Batterigrepp BG-E16 till Canon EOS 7D Mark II

Jupio Batterigrepp BG-E16 till Canon EOS 7D Mark II

Artikelnummer: 1024913
1 090 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Med Jupio BG-E16 får du längre batteritid och ökad funktion vid fotografering med kameran i vertikalt läge. Batterigreppet har plats för två LP-E6N-batterier men kan även strömförsörjas med alkaliska AA-batterier tack vare medföljande adapter.

Levereras med:

  • Fjärrkontroll
  • Adapter för AA-batterier

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.