Jupio Batterigrepp BG-E20 till Canon 5D mark IV

Batterigrepp BG-E20 till Canon 5D mark IV

Artikelnummer: 1040497
990 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Beställningsvara
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Beställningsvara

Batterigrepp till Canon EOS 5D Mark IV


Med Jupio batterigrepp motsvarande BG-E20 kan du få dubbelt så lång batteritid med två batterier monterade. Greppet ger också bättre hantering vid fotografering i stående läge och med tyngre objektiv. Batterigreppet har plats för två LP-E6-batterier och levereras även med en trådlös fjärrkontroll.

Levereras med:

  • Fjärrkontroll
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.