Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Batterigrepp MB-D15 till Nikon D7100/ D7200

Jupio Batterigrepp MB-D15 till Nikon D7100/ D7200

Artikelnummer: 1024859
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Batterigrepp till Nikon D7100/D7200

Jupio JBG-N013 är utrustat med en avtryckare, AE/AF-låsknapp, multiväljare, funktionsratt och sekundärratt för ökad funktion vid fotografering med kameran i vertikalt läge. Batterigreppet kan laddas med antingen sex stycken AA-batterier eller med uppladdningsbara litiumjonbatterier av typen EN-EL15.

Levereras med:

  • Fjärrkontroll

Passar till

  • Nikon D7100
  • Nikon D7200

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.