Dashcam

Dashcams, Àven kÀnda som bilkameror, Àr ditt pÄlitliga ögonvittne pÄ vÀgen. Dessa smÄ kameror monteras innanför vindrutan i bilen, och Àr utformade för att filma dina bilresor i realtid. Tanken med dem Àr att vara bevis vid evetuella hÀndelser eller olyckor i trafiken. Vi har bilkameror frÄn Garmin, med funktioner som inbyggt GPS och röststyrning, som fÄngar din bilfÀrd i Full HD eller 4K med bred synvinkel. Köp dashcam direkt online, alltid till bra pris och med snabb leverans.

Teknik för kreativt skapande Àr vÄr passion.

Vi pĂ„ SP Ă€lskar kreativitet och vĂ„rt fokus Ă€r att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade mĂ€nniskor. Med personlig service och expertrĂ„dgivning skapar vi lösningar som Ă€r skrĂ€ddarsydda för dig och ditt Ă€ndamĂ„l – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera pÄ vÄrt nyhetsbrev

HÀng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att fÄ nyhetsbrev frÄn Scandinavian Photo. Som prenumerant fÄr du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna frÄn ledande varumÀrken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke Àr frivilligt och du kan nÀr som helst avregistrera dig eller Äterkalla ditt samtycke. LÀs mer om vÄr personuppgiftsbehandling och dina rÀttigheter i vÄr integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn Àr tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK