CPO - Digitalbakstycke IQ1 100Mp till Hasselblad H

Phase One CPO - Digitalbakstycke IQ1 100Mp till Hasselblad H

Artikelnummer: 1036199
236 125 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Bakstycket är utrustat med en högupplöst Retina pekskärm. Den stora och ljusstarka pekskärmen på 3,2" gör det lätt att zooma, bläddra och navigera i menyer likt en smartphone eller surfplatta. Du kan fotografera i ett läge med lägre upplösning och dra nytta av en högre hastighet samt fyra gånger högre ISO-käsnlighet. Sensor+-tekniken innebär att fyra pixlar slås ihop till en "superpixel" men ändå utnyttjar hela sensorns storlek.

Bakstycket levereras med Phase One programvara Capture One. En råkonverterare som har blivit branschstandard bland professionella fotografer.

Läs mer om digitalbakstycke IQ1 på Phase One's hemsida.

OBS, på bilden visas en helt ny produkt. Vissa avvikelser kan finnas.

One Certified Pre-Owned
Alla dessa produkter har genomgått samma kontroll som nya produkter och har därför 1 års garanti. Eftersom priserna är väldigt fördelaktiga, kan man inte uppgradera dessa produkter under första året. Produkterna testas i 8 steg och eventuellt skadade eller repade delar byts ut, innan produkten får kvalitetsgarantins certifiering.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.