CPO - Digitalbakstycke IQ3 80MP för Hasselblad V

Phase One CPO - Digitalbakstycke IQ3 80MP för Hasselblad V

Artikelnummer: 1036170
197 375 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

CPO - Digitalbakstycke IQ3 80MP för Hasselblad V Refurbished

Sensor+ teknologin ger dig möjligheten att växla mellan hög upplösning och bra lågljusprestanda. Det är möjligt genom att sensorn låter 4st pixlar jobba ihop som en "superpixel", för att den ska kunna ta emot mer ljus. På så sätt minskar upplösningen men ISO-egenskaperna ökar. Upp till 13 stegs dynamik och 16-bitars färgdjup låter dig fånga detaljer i både de ljusa och mörka partiena, med rika färger.

Touchskärmen på 3.2" gör det enkelt att zooma och kontrollera skärpan. Med en betraktningsvinkel på 170 grader och 16 miljoner färger så får du snabbt en korrekt förhandsgranskning av dina bilder, både inne och i starkt solljus.

Trådlös anslutning gör att du kan koppla in en iPad och genom den styra inställningarna samt använda live-view för att kontrollera bilden innan du tar den.

OBS, på bilden visas en helt ny produkt. Vissa avvikelser kan finnas.

One Certified Pre-Owned
Alla dessa produkter har genomgått samma kontroll som nya produkter och har därför 1 års garanti. Eftersom priserna är väldigt fördelaktiga, kan man inte uppgradera dessa produkter under första året. Produkterna testas i 8 steg och eventuellt skadade eller repade delar byts ut, innan produkten får kvalitetsgarantins certifiering.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.