Canon EOS 90D med EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS USM
Canon EOS 90D med EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS USM
Canon EOS 90D med EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS USM
Artikelnummer: 1045406

Canon EOS 90D med EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS USM

Canon EOS 90D med mångsidigt objektiv

Webblager
Beställd. Okänd leveranstid
Butikslager:
  • Högupplöst sensor med 32,5 megapixlar
  • Video i 4K som nyttjar hela sensorn
  • Ögon-AF och Tracking AF
18 870 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Ta ett rejält kliv in i foto- och videovärlden med Canon EOS 90D. Vad du än vill ta dig an – fotografering, video eller vlogg – så får du med denna flexibla kamera generöst med kreativt utrymme. Den högupplösta sensorn tillsammans med den nya, mer avancerade processorn DIGIC 8 låter dig få bilder med naturtrogen färgåtergivning och mindre brus. Filmning i 4K utnyttjar hela sensorn för maximal skärpa och återgivning- Helt enkelt ett gediget kraftpaket för dig som vill ta nästa steg i ditt foto- och videoskapande.

Fördelar

  • 32,5 mp APS-C CMOS sensor
  • Vinklingsbar 3" LCD-peksärm
  • Snabb autofokus för rörliga motiv och ögonigenkänning
  • Filma i 4K utan beskärning
  • Slow-motion i Full-HD
  • Förbättrad ljusmätning för ännu mer korrekt exponering
  • Kompatibel med samma batterier och batterigrepp som föregångaren EOS 80D
  • Ren HDMI-signal ut

En kamera för den kreativa entusiasten

Genom att kombinera damm- och stänkskydd, fullt vinklingsbar skärm, högupplöst sensor på 32,5 mp och den nya processorn DIGIC 8 har Canon lyckats ta fram en produkt som lämpar sig i de flesta situationer. Fånga varje ögoblick i perfekt skärpa med seriebildtagning på 10 bilder per sekund och rörelsespårande autofokus som håller skärpan på rörliga motiv. Med Canons imponerande Ögon-AF får du skarp fokus på modellens ögon, för lyckade och proffsiga porträtt.

Framtidssäker video i 4K

Med videoinspelning i 4K utan beskärning, fenomenal autofokus och en fullt vridbar skärm passar Canon EOS 90D till såväl vlogg som familjefilmer. Slow-motion i 120 bilder per sekund i Full-HD ger dig dessutom möjlighet att ta dina filmer till nya kreativa höjder.

Objektivet

Canon EF-S 18-135/3,5-5,6 IS USM är ett perfekt allt-i-ett-objektiv som passar till allt från lanskapsfotografering till porträtt, film och vardagsbilder. Med en snabb tyst och jämn autofokus samt en bildstabilisator som kompenserar för 4 steg får du skarpa bilder och stabila, jämna filmer. Objektivet täcker många brännvidder och har ett zoomintervall som motsvarar 29-216 mm i brännvidd i 35 mm-format samt en närgräns på 39 cm. Perfekt för dig som vill fånga motiv på avstånd men även vill komma närmare in på.

Levereras med

  • Canon EOS 90D med EF-S 18-135mm f/3,5-5,6 IS USM
  • Batteri LP-E6N
  • Batteriladdare
  • Objektiv EF-S 18-135 f/3,5-5,6 IS USM
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn