Systemkamera Leica

Leica-kameror har fångat historiska och oförglömliga händelser i över hundra år, allt från Hindenburg till porträttet av Che Guevara och vidare in i dagens moderna tid. Dess kompakta storlek har gjort Leica till ett populärt systemkamera-märke ända sedan start. Leica grundades 1925 i Tyskland och än idag kombinerar dessa systemkameror tysk ingenjörskonst med hög bildkvalitet. Hos oss på SP hittar du Leica systemkameror från alla deras populära serier som Leica CL, Leica SL och Leica M.

17 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Systemkamera
Varumärken
Objektivfattning
Bildsensorstorlek
Upplösning
Vädertätad
Mekanisk bildstabilisering
Max internt videoformat
Trådlös anslutning
Vinklingsbar skärm
Raw stillbild
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.