Timelapse-kamera

En timelapse-kamera låter dig snabbspola verkligheten och fånga ögonblick som solnedgången och månens vandring över himlavalvet eller ett stort konstruktionsarbete. Tekniken innebär att kameran tar en serie bilder med fasta tidsintervall och sedan sammanställer dem till en film. Vi har timelapse-kameror från Brinno som är ledande inom timelapse-fotografering. Här hittar du kameror för både hobby och professionella produktioner, som exempelvis för byggarbeten eller bro- och vägbyggen. Köp timelapse-kamera direkt online med snabb leverans hos oss på Scandinavian Photo.

Filtrering
  Visar 10 produkter
  Visa som:
  Sortera:
  Teknik för kreativt skapande är vår passion.

  Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

  Let's be friends!
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

  Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

  Kundvagn

  Kundvagn

  Din kundvagn är tom!

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK

  Gillar

  Gillar

  Det finns inga produkter

  Totalt: 0 produkter
  0 SEK