Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Filmframkallare Ultrafin 1 liter koncentrat

Tetenal Filmframkallare Ultrafin 1 liter koncentrat

Artikelnummer: 86403
399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Ultrafin Liquid ger gnistrande skarpa negativ med underbar teckning. Vid användning av andra framkallare behövs ofta ett stegs överexponering för att få användbar teckning i motivets mörka delar. Med Ultrafin får du däremot en mycket bra teckning i motivets mörka delar och har en svagt kompenserad effekt som gör att kontrasten inte skenar iväg i motivets ljusa delar.

Ultrafin Liquid är alltså en högupplösande engångsframkallare som är speciellt framtagen för filmer med avancerad kornteknologi (T-korn), men ger ökad skärpa och upplösning på de flesta svart/vita filmer oavsett känslighet.

Framkallaren späds mellan 1+10 och 1+30 beroende på önskat resultat.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.