Batterigrepp BG-E11 till Canon EOS 5D Mark III

Jupio Batterigrepp BG-E11 till Canon EOS 5D Mark III

Artikelnummer: 1024919
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Batterigrepp till Canon EOS 5D Mark III
Med Jupio BG-E11 får du dubbelt så lång batteritid och ökad funktion vid fotografering med kameran i vertikalt läge. Batterigreppet har plats för två LP-E6-batterier. En extra inställningsratt ger mer intuitiv inställning av bländare och slutartid. Enklare navigering på menyer med dubbla multikontroller.

Levereras med:

  • Fjärrkontroll
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.