Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Batterigrepp BG-E20 till Canon 5D mark IV

Jupio Batterigrepp BG-E20 till Canon 5D mark IV

Artikelnummer: 1040497
990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Batterigrepp till Canon EOS 5D Mark IV


Med Jupio batterigrepp motsvarande BG-E20 kan du få dubbelt så lång batteritid med två batterier monterade. Greppet ger också bättre hantering vid fotografering i stående läge och med tyngre objektiv. Batterigreppet har plats för två LP-E6-batterier och levereras även med en trådlös fjärrkontroll.

Levereras med:

  • Fjärrkontroll

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.