Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Batterigrepp BG-E7 tilll Canon EOS 7D

Jupio Batterigrepp BG-E7 tilll Canon EOS 7D

Artikelnummer: 1033343
990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Jupio Batterigrepp motsvarande BG-E7 till Canon Eos 7D

Jupio JBG-C003 är utrustat med samma egenskaper som orginalgreppet för ökad funktion vid fotografering med kameran i vertikalt läge. Batterigreppet använder två stycken LP-E6 batteri eller 6st AA-batterier.

Levereras med:

  • Batterigrepp JBG-C003
  • Släde för AA-batterier
  • Fjärrkontroll

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.