Batterigrepp DMW-BGG9 till G9

Panasonic Batterigrepp DMW-BGG9 till G9

Artikelnummer: 1036905
3 999 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Batterigreppet ger dig möjligheten att använda två stycken batterier i din G9, ett i kamerahuset och ett som sitter i greppet och på så vis utöka din batteritid. Du får också ett bättre grepp på kameran, som är speciellt påtagligt ihop med lite tyngre objektiv som Panasonic Leica DG Vario-Elmar 100-400mm f/4,0-6,3 ASPH Power O.I.S eller Panasonic Leica DG Elmarit 200mm f/2,8 Power O.I.S. Greppet ger dig även tillgång till en veritkalavtryckare för dig som fotograferar mycket stående format och har knappar för ISO, WB, AF/AE-Lock,Exponeringskompensation, ett främre och bakre inmatningshjul samt joystick för justering av autofokusområdet.

Fördelar:

  • Möjlighet till dubbel batteritid
  • Vertikalavtryckare med reglage
  • Vädertätat på samma nivå som DC-G9

Kompatibel med:

Levereras med:

  • Batterigrepp DMW-BGG9

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.