Batterigrepp MB-D18 till D850

Nikon Batterigrepp MB-D18 till D850

Artikelnummer: 1035659
3 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

MB-D18 är ett vatten- och dammtätt flerfunktionsbatteripack som höjer bildhastigheten och förlänger den fristående drifttiden till din Nikon D850.

När MB-D18 används med det uppladdningsbara litiumjonbatteriet EN-EL18B (+ batterilock BL-5) höjer MB-D18 den maximala bildhastigheten för D850 från 7 till 9 bps. Med en enda laddning av det här batteripacket kan du ta upp till 5000 bilder och spela in ungefär 210 minuter video. MB-D18 ger också ett stadigare grepp om kameran när du fotograferar i vertikalt läge. En alternativ avtryckare, multiväljare och AF-startknappar underlättar användningen när kameran hålls i vertikalt fotograferingsläge. Batteripacket har också en extra uppsättning huvud- och sekundärrattar.

Kompatibla kameror:

  • Nikon D850

Kompatibla batterier:

  • 6x AA-batterier med MS-D12
  • 1x EN-EL15 med MS-D12EN
  • 1x EN-El18 med BL-5

Levereras med:

  • MB-D18 batterigrepp
  • Batterihållare MS-D12EN
  • Batterihållare MS-D12

 

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.