ND-filter

ND i ND-filter står för Neutral Density och denna typ av kamerafilter kallas ibland för gråfilter. Filtret är mörktonat och minskar ljusinsläppet vilket löser problemet när det helt enkelt är för mycket ljus och bilden blir överexponerad när man vill fotografera eller filma med antingen stor bländare eller lång slutartid. ND-filter kommer i olika fasta styrkor eller som variabla ND-filter där styrkan justeras genom att vrida på dem. Hos oss på SP hittar du både fasta och variabla ND-filter från varumärken som NiSi, Benro, Cokin och Polar Pro. Köp direkt online eller besök oss i våra butiker.

91 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Filter
Varumärken
Diameter
Filtertyp
Styrka
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.