ND-filter ND1000 IR Nano HUC 82 mm

NiSi ND-filter ND1000 IR Nano HUC 82 mm

Artikelnummer: 1030928
1 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

ND-filter ND1000 IR Nano HUC 82 mm
Putsduk Photo Microklear Cloth
Blåsbälg Dust-Free Air Blower svart
1 849 SEK
ND-filter ND1000 IR Nano HUC 82 mm
Linsrengöring Wet & Dry 10-pack
Putsduk mikrofiber large
1 718 SEK

NiSi ND-filter ND1000 IR Nano HUC 82 mm

ND-filter från NiSi på 82 mm och ND1000 (10 Stops). ND-filter är neutralt grå och reducerar det ljus som når filmen. De påverkar inte bildens färgbalans. och är perfekta när kontrasten mellan bildens skuggor och högdagrar är för stort. Detta filter är speciellt framtaget för landskapsfotografering, och tillverkat i högkvalitativt glas med nanobeläggning. Det har dessutom en infraröd beläggning som hindrar kameran från att vara känslig för infrarött ljus, något som annars är en nackdel med vanliga ND-filter.

Fördelar:

  • Optiskt glas i hög kvalitet
  • Icke-reflektiv nanobeläggning
  • Infraröd beläggning
  • Vatten- och oljeavvisande

[TEXT1020535591]

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.