Gimbals & Stabilisering

En gimbal är en typ av hållare eller stativ för kameran med kardanupphängning som automatiskt korrigerar små skakningar och vibrationer så att du kan filma med jämna och följsamma rörelser. De fungerar som en fysisk bildstabilisator helt enkelt. En gimbal är ett väldigt enkelt sätt att sätta en professionell prägel på dina filmer, oavsett om det är till sociala medier eller företaget. Köp gimbal till systemkamera, mobiltelefon eller professionella kameror med inbyggd gimbal hos oss på SP, online eller i butik. Vi har gimbals från DJI, Moza och Zhiyun med flera.

93 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Kameratillbehör
Filtrering
Varumärken
Passar till
Färg
Största bländaröppning
Digital zoom
Bildstabilisator
ISO från
ISO till
Inbyggd mikrofon
Livestreaming
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.