Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Moza Mini MX
Artikelnummer: 1048919

Moza Mini MX

Mobilgimbal för stabila videor till TikTok, Instagram och YouTube

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
  • För mobiler mellan 60–88mm breda
  • Skapa filmer direkt i appen
  • Filma med mobilen liggandes eller stående
1 190 SEK

Vi gillar

Det här är en produkt som vi tycker om extra mycket, och som vi är säkra på att du blir nöjd med. Håll utkik efter symbolen för fler av våra utvalda favoriter! Vi hjälper dig att hitta tekniken som du gillar.
Läs mer
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Mobilgimbal som tar liten plats och ger ultrastabila video

MOZA Mini MX är en bärbar och vikbar gimbal till mobiltelefoner, fullspäckad med funktioner för att du ska kunna skapa häpnadsväckande filmer med din mobil. Ta din film gör till nästa nivå med MOZA Genie, den lättanvända Appen som ger dig intuitiv videoredigering för att kunna skapa imponerande cinematiska filmer, intervjuer eller Vloggar.

Fördelar

  • Filma utan några skakningar
  • Moza Genie Appen hjälper dig att skapa dina filmer
  • Välj om du vill ha mobilen traditionellt horisontalt eller i porträttläge (ex. instastory)
  • Låt gimbalen följa dig, styr den med gester eller testa Magic mode

Liten nog att ta med överallt

Gimbalens utformning gör den får plats i handflatan, en liten handväska eller bakficka. Att använda MOZA Mini MX går snabbt och enkelt, börja filma på några sekunder, anslut via Bluetooth, och välj ett filmläge. Välj mellan att filma i porträtt- eller liggande. Gimbalens layout med knappar där kan du styra kameran enkelt och intuitivt med endast en hand.

Glöm skakiga videos

Gimbalen från Moza har en "Deep Red" anti-shake-algoritm som tillsammans med hårdvaran ger dig professionellt stabiliserad video. Oavsett om du filmar under promenader eller löpning, MOZA Mini MX kan hantera din stil av filmskapande. Till skillnad från traditionella gimbals som kräver komplicerade manuella balanseringssteg, med MOZA Mini MX kommer du igång snabbt och enkelt utan något krångel.

Skapa din video nu med MOZA Genie App

MOZA Genie är den lättanvända, mycket intuitiva videoredigeringsappen för MOZA:s gimbals. Skapa imponerande filmer på språng med en stor variation av fotograferingslägen och videoredigeringsverktyg.

Magic Mode

Välj helt enkelt en mall för att skapa fängslande filmer med de senaste trenderna direkt i Appen. En mängd mallar och fotograferingslägen är förinstallerade, så du kan skapa precis rätt utseende utan ansträngning.

Gestkontroll

Komponera helt enkelt var du vill filma, montera kameran och använd enkla handgester för att starta/stoppa inspelningen.

Objektspårning

Håll motivet i fokus hela tiden. Välj helt enkelt motivet, ställ in fokusområdet och låt kameran göra resten. Ditt motiv kommer att förbli i fokus även när det rör sig.

Redigera din video direkt i Appen

Ta dina filmer till nästa nivå med ytterligare funktioner som filter, undertexter, specialeffekter och musik. Enkla menyalternativ gör det enkelt att skapa imponerande videor även om videoredigering är nytt för dig.

Avancerade fotograferingslägen för dina behov

Slow Motion

Skapa dramatiska, och häpnadsväckande scener i Slow Motion Mode. Fånga din publik med känslan och essensen för tillfället.

Time-lapse

Fånga vackra föränderliga landskap och tidens gång i Time-lapse Mode. Dela händelser som soluppgång eller solnedgång eller en blommande blomma på ett unikt och roligt sätt.

Inception Mode

Skapa filmer med genomslag och känsla i Inception Mode (Startläge). Med en dynamisk roterande effekt av mobilen, skapa en estetisk känsla av att ändra rum och atmosfär.

Sport Gear Mode

Filma action/sport med hjälp av Sport Gear Mode. Välj det här läget för att förbättra gimbal känslighet och svarstid när du vill följa snabba objekt.

Vertigo

Justera zoomhastigheten för att lägga till dimension och djup till dina karaktärers känslor och övergripande handling i Vertigo Mode.

Egenskaper

  • Maximal vikt på mobil: 280 g
  • Gimbalens vikt: 412 g
  • Storlek på Mobil: 60–88mm
  • Batteritid: 10 timmar
  • Batterikapacitet: 2000mAh
  • Laddtid 2.5 timmar
  • Storlek 120 x 120 x 265 mm (B*D*H)
  • Storlek (hopfälld): 145 x 50 x 180 mm

Passar mobiler med en bredd mellan 60–88 mm

Exempelvis: Iphone 11 Pro MAX, Iphone SE2, iPhone XS Max, OnePlus 8 Pro, OnePlus 7T, Honor 30, Honor V20, Honor 20,Honor 20 Youth Edition,Honor 10,Honor 8X,Honor Magic2 ,iPhone 11,iPhone XS MAX,iPhone 8p,HUAWEI P40 Pro+ , HUAWEI P40 Pro 5G, HUAWEI P30 Pro,HUAWEI P30, HUAWEI Mate 30 5G Pro, HUAWEI Mate 20(UD) ,HUAWEI Mate 9 , HUAWEI Nova 7 Pro 5G ,HUAWEI Nova 5i Pro, HUAWEI Nova 5 Pro ,Xiaomi 10 ,nubia Z17 Mini,VIVO X50 ,VIVO X27 ,Samsung Galaxy Z Flip ,Samsung S9 ,Samsung S20+,Samsung Galaxy Note10+ 5G. 

Levereras med

  • Moza Mini MX Gimbal för Smartphones
  • Mini Stativ t
  • USB-kabel
  • Förvaringspåse
  • Rem 
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn