USB-kabel Micro Solid Blue 1 meter

xtorm USB-kabel Micro Solid Blue 1 meter

Artikelnummer: 1041230
199 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Xtorm USB-kabel Micro Solid Blue 1 meter

Xtorms Solid Blue kablar är starka och tillverkade för att hålla och motstå slitage som kan orsakas av daglig användning. Kabeln ingår i Solid Blue serien som består av flera lager vävd nylon, DuPont™ Kevlar® fiber och en teknik (XFLEX4) som säkerställer att kabelns båda ändar inte böjs. Kabeln har testas böjas över 30 000 gånger och Xtorm erbjuder livstidsgaranti på Solid Blue kablar.

Fördelar

  • Slitstark
  • Böjtålig
  • Livstidsgaranti

Levereras med

  • Xtorm USB-kabel Micro Solid Blue 1 meter
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.