Blixt SB-700

Nikon Blixt SB-700

Artikelnummer: 314438
  • ingår i Nikon Creative Lighting System
  • Perfekt utrustningskomponent att ha till hands när du vill fotografera kreativt
  • Lätt att använda
2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Blixt SB-700
Speedlite Magic Square Softbox 40x40cm
S2 Bowens- S för Speedlights & AD200/AD300/AD400
3 688 SEK
Blixt SB-700
Tilthuvud 2422 med låsbar blixtsko
Softboxpaket för speedlight
4 559 SEK

Nikon SB-700

Mångsidig, lättanvänd Speedlight-blixt, kompatibel med Nikons SLR-kameror i FX- och DX-format samt Nikon Creative Lighting System. Otroligt intuitiv att använda, med en rad avancerade funktioner som gör det enkelt att styra ljusets kvalitet och riktning. Tre belysningsmönster ger total kontroll över blixttäckningen och det lättillgängliga A:B-läget ger trådlös kontroll av flera blixtenheter. Med sitt kompakta hölje är den en perfekt utrustningskomponent att ha till hands när du vill fotografera kreativt eller uppnå mer balanserade bilder i svåra ljusförhållanden. Blixtens firmware kan enkelt uppdateras via Nikons digitala SLR-kameror.

SB-700 levereras med hårda lysrörs- och glödlampsfärgfilter av plasttyp, som är mer hållbara, värmetåliga och lättare att använda än konventionella filter av filmtyp. Blixten känner automatiskt av dessa två färgfilter av hård typ och ställer in optimal färgtemperatur på kameran enligt filterinformation från SB-700. Färgfilteruppsättningen SJ-4 är också tillgänglig som tillval.

Levereras med:

  • Nikon SB-700
  • Speedlight-stativ AS-22
  • Nikon bouncer SW-14H
  • glödlampsfilter SZ-3TN
  • lysrörsfilter SZ-3FL
  • mjuk väska SS-700
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.