Blixt SB-700

Nikon Blixt SB-700

Artikelnummer: 314438
  • ingår i Nikon Creative Lighting System
  • Perfekt utrustningskomponent att ha till hands när du vill fotografera kreativt
  • Lätt att använda
2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Blixt SB-700
Väska Flash Mob V3.0 svart/grå
Speedlite Magic Square Softbox 40x40cm
3 828 SEK
Blixt SB-700
Tilthuvud 2422 med låsbar blixtsko
Blixtbouncer FC-SB700 till Nikon SB-700
3 598 SEK

Nikon SB-700

Mångsidig, lättanvänd Speedlight-blixt, kompatibel med Nikons SLR-kameror i FX- och DX-format samt Nikon Creative Lighting System. Otroligt intuitiv att använda, med en rad avancerade funktioner som gör det enkelt att styra ljusets kvalitet och riktning. Tre belysningsmönster ger total kontroll över blixttäckningen och det lättillgängliga A:B-läget ger trådlös kontroll av flera blixtenheter. Med sitt kompakta hölje är den en perfekt utrustningskomponent att ha till hands när du vill fotografera kreativt eller uppnå mer balanserade bilder i svåra ljusförhållanden. Blixtens firmware kan enkelt uppdateras via Nikons digitala SLR-kameror.

SB-700 levereras med hårda lysrörs- och glödlampsfärgfilter av plasttyp, som är mer hållbara, värmetåliga och lättare att använda än konventionella filter av filmtyp. Blixten känner automatiskt av dessa två färgfilter av hård typ och ställer in optimal färgtemperatur på kameran enligt filterinformation från SB-700. Färgfilteruppsättningen SJ-4 är också tillgänglig som tillval.

Levereras med:

  • Nikon SB-700
  • Speedlight-stativ AS-22
  • Nikon bouncer SW-14H
  • glödlampsfilter SZ-3TN
  • lysrörsfilter SZ-3FL
  • mjuk väska SS-700

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.