Nikon Blixt SB-700
Nikon Blixt SB-700
Nikon Blixt SB-700
Artikelnummer: 314438

Nikon Blixt SB-700

Blixt SB-700

Webblager
Beställd, okänd leveranstid
Butikslager:
  • ingår i Nikon Creative Lighting System
  • Perfekt utrustningskomponent att ha till hands när du vill fotografera kreativt
  • Lätt att använda
3 390 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Nikon SB-700

Mångsidig, lättanvänd Speedlight-blixt, kompatibel med Nikons SLR-kameror i FX- och DX-format samt Nikon Creative Lighting System. Otroligt intuitiv att använda, med en rad avancerade funktioner som gör det enkelt att styra ljusets kvalitet och riktning. Tre belysningsmönster ger total kontroll över blixttäckningen och det lättillgängliga A:B-läget ger trådlös kontroll av flera blixtenheter. Med sitt kompakta hölje är den en perfekt utrustningskomponent att ha till hands när du vill fotografera kreativt eller uppnå mer balanserade bilder i svåra ljusförhållanden. Blixtens firmware kan enkelt uppdateras via Nikons digitala SLR-kameror.

SB-700 levereras med hårda lysrörs- och glödlampsfärgfilter av plasttyp, som är mer hållbara, värmetåliga och lättare att använda än konventionella filter av filmtyp. Blixten känner automatiskt av dessa två färgfilter av hård typ och ställer in optimal färgtemperatur på kameran enligt filterinformation från SB-700. Färgfilteruppsättningen SJ-4 är också tillgänglig som tillval.

Levereras med:

  • Nikon SB-700
  • Speedlight-stativ AS-22
  • Nikon bouncer SW-14H
  • glödlampsfilter SZ-3TN
  • lysrörsfilter SZ-3FL
  • mjuk väska SS-700
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.