Batterigrepp

Ett batterigrepp är ett bra komplement som du kan sätta på kameran, ett extra grepp som fästs nedtill på kameran. Ett batterigrepp har plats för fler batterier vilket förlänger batteritiden till kameran. Det är också lättare att ta vertikala bilder eftersom du får ett bättre grepp, även i horisontalt läge, speciellt för de mindre kamerorna vars grepp inte är så stort sedan innan. Det blir också bättre viktfördelning vid användning av blixt, kameran blir inte så framtung. Varumärken som Canon, Fujifilm, Nikon, Panasonic med flera köper du ditt batterigrepp online eller i butik!

43 produkter
Visa som
Sortera efter
Gå tillbaka till Kamerahustillbehör
Varumärken
Passar till
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.