Batterigrepp

Ett batterigrepp är ett extra grepp som fästs nedtill på systemkameran och har plats för fler batterier vilket förlänger batteritiden på kameran. Det ger även ett säkrare grepp om kameran, framförallt hos mindre spegellösa kameror vars grepp inte är så stort samt att det blir lättare att ta vertikala bilder med ett rejälare grepp. Ett batterigrepp bidrar även till bättre viktfördelning vid användning av blixt, då kameran inte blir så framtung. Vi har batterigrepp till Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Panasonic med flera. Köp ditt batterigrepp online eller i butik.

24 produkter
Visa som
Sortera efter
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.