Trådlös sändare WT-6

Nikon Trådlös sändare WT-6

Artikelnummer: 1023859
8 495 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Nikon WT-6
WT-6 är en kompakt trådlös sändare med hög prestanda för vissa digitala systemkameror från Nikon. Sändaren möjliggör kommunikation mellan en kamera och ett trådlöst nätverk på avstånd av upp till 200 meter och stöder trådlöst LAN IEEE802.11ac.

Sändaren monteras på kamerans gränssnittskontakt och drivs av kamerahuset. Den stöder anslutningslägena HTTP och FTP-lägen och möjliggör synkroniserad fotografering med flera kameror utrustade med WT-6. Fjärrstyrd kontroll över kamerainställningarna och LiveView-visning är möjligt i HTTP-läge eller via en dator där programvaran Nikon Camera Control Pro 2 är installerad.

I HTTP-läget kan du använda valfri webbläsare (vilket även går på en smart enhet) för fjärrstyrning via en trådlös anslutning eller Ethernet-kabelanslutning.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.