Trådutlösare SR-F2 motsvarar Sony RM-VPR1

JJC Trådutlösare SR-F2 motsvarar Sony RM-VPR1

Artikelnummer: 1031359
499 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Fjärrkontroll SR-F2 motsvara Sony RM-VPR1

Fjärrkontroll för att utlösa slutaren, starta/stoppa inspelning, zooma och låsa slutaren. Fjärrkontrollen kan användas med NEX-, SLT- och Cyber-shot-kameror samt med Handycam-videokameror som har Multi-termina. Fjärrkontrollen kan användas som en praktisk slutarutlösare för kameror med A-fattning som inte har Multi-terminal.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.