Firmware-uppdatering DMW-SFU1GU V-log key code

Panasonic Firmware-uppdatering DMW-SFU1GU V-log key code

Artikelnummer: 1021345
1 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

DMW-SFU1GU V-log key code för DC-GH5, DMC-GH4, DMC-FZ2000

Firmware-uppdatering som ger dig tillgång till V-Log L i Panasonic DC-GH5, DMC-GH4 och DMC-DZ2000

LOG låter dig filma med ett större dynamiskt omfång. Du lagrar material med mer detaljer i hög och lågdagrar och får en bild som kan visa ett större omfång från de ljusa till mörka delarna av materialet. Direkt från kameran ser bilden väldigt platt ut i sitt utseende, för att filmen ska återges på ett korrekt sätt måste materialet färgkorrigeras.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.