-48%

Väska mjuk small

Dedolight Väska mjuk small

Artikelnummer: 1006695
2 490 SEK4 810 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Mjuk transport- och förvaringsväska från Dedolight

Dedolight's Soft Case, som erbjuder dig mycket robust förvaring åt din ljusutrustning. Perfekt för dig som kräver hög mobilitet och flexibilitet. Fylld med smarta avdelare som är justerbara för att passa dina individuella behov. Den kraftiga designen gör den dessutom lämplig att skicka som incheckat bagage vid flygningar.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.