Think Tank Airport Essentials
Think Tank Airport Essentials
Think Tank Airport Essentials
Think Tank Airport Essentials
Think Tank Airport Essentials
Think Tank Airport Essentials
Think Tank Airport Essentials
Think Tank Airport Essentials
Think Tank Airport Essentials
Think Tank Airport Essentials
Think Tank Airport Essentials
Think Tank Airport Essentials
Artikelnummer: 322171

Think Tank Airport Essentials

Kameraryggsäck med mycket förvaring

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
  • 24L och fack för 13"-laptop
  • Åtkomst från baksidan
  • Teknikdel med flyttbara avdelare
1 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Think Tank's Airport-serie är utformad för att passa fotografen som reser ofta – Självklart med snabb tillgång till både bärbar dator och kamerautrustning. En toppficka för boardingkort och tre robusta handtag säkerställer enkel och smidig hantering. Den lätta och justerbara selen ger komfort och svankstöd. På sidan finns ett fäste för stativ och vattenflaska.

Kapacitet

  • Systemkamera med 4-6 standardzoomar
  • 300mm objektiv monterad på systemkamera
  • iPad och 13" laptop

Flera olika förvaringsutrymmen

Huvudfacket har plats för kamera med flera olika objektiv samt tillbehör. Flera avdelare finns för att anpassa väskans layout efter just din utrustning. I locket på väskan, som fölls ut för att öppna huvudfacket, sitter två stora fickor i genomskinligt material så det enkelt går att se vad som ligger i fickorna. I den yttre facket får det plats en 13” dator och en surfplatta. Facket har även plats för olika tillbehör samt nycklar som går att fästa i en rem så de inte kommer bort.

På sidan av väskan finns en hållare för en vattenflaska eller som kan användas för att fästa ett stativ. Ovanför hållaren finns flera fästpunkter som gör det enkelt att spänna fast stativet så det sitter fast på väskan. Under handtaget i toppen på väskan finns två små fack för exempelvis tillbehör eller visitkort. Handtag i toppen på väskan och på sidan gör det enkelt att bära väskan. Det finns även ett enklare handtag i botten på väskan vilket underlättar när väskan till exempel ska lyftas upp till bagageutrymmet på ett flygplan.

Justerbar bärsele

Bärselen har ett spänne över bröstet som går att justera även i höjdled för att passa olika kroppsformer. Axelremmarna har metallöglor för att sätta fast exempelvis en kamera vilket ger möjlighet att alltid ha den redo.

Stöldskydd

Inbyggt lås med wire som gör att det möjligt att låsa blixtlåsen så väskan inte går att öppna och som även gör det möjligt att låsa fast väskan runt en stolpe eller bänk.

Allvädersskyddad

Tyget i väskan är behandlat för att motstå vatten och det medföljer även ett regnskydd som ger ett extra skydd vid riktigt kraftiga skyfall. Rengskyddet skyddar givetvis även mot damm, lera och annan smuts.

Levereras med

  • Remmar för att fästa stativ på sidan av väskan
  • Avdelare för huvudfacket
  • Lås med wire
  • Regnskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn