Lowepro Kameraryggsäck ProTactic BP 450 AW II
Lowepro Kameraryggsäck ProTactic BP 450 AW II
Lowepro Kameraryggsäck ProTactic BP 450 AW II
Lowepro Kameraryggsäck ProTactic BP 450 AW II
Lowepro Kameraryggsäck ProTactic BP 450 AW II
Lowepro Kameraryggsäck ProTactic BP 450 AW II
Artikelnummer: 1041692

Lowepro Kameraryggsäck ProTactic BP 450 AW II

Kameraryggsäck ProTactic BP 450 AW II

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
 • Fäst enkelt extra väskor och utrustning i ryggsäcken
 • Mycket praktiskt med snabb åtkomst till din utrustning åt fyra håll
 • 1-2 stora systemkameror och upp till 8 objektiv och 15" laptop
2 890 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Lowepro ProTactic BP 450 AW II

ProTactic BP 450 AW II är en mångsidig, professionell kameraryggsäck som har uppdaterats från den föregående populära ProTactic serien. Den andra generationen av ryggsäckar erbjuder en mer anpassningsbar inredning, flera åtkomstpunkter, modulära externa fästmöjligheter, konvertibelt verktygsbälte och flera tillbehör som verktygsfodral, vattenflaskhållare, stativkopp och två snabba band. ActivZone-bakpanelen ger en komfort och stöd, medan All Weather AW-skyddet skyddar växeln från regn, snö, damm och sand. Ryggsäcken är kompatibel med alla ProTactic-seriens modulära tillbehör

Fördelar

 • Snabb åtkomst åt alla håll
 • Fäst extra väskor och utrustning i ryggsäcken
 • All Weather
 • Tålig ryggsäck med all weatherskydd

Snabb åtkomst åt fyra håll.

Denna ryggsäcken ger dig åtkomst till din kamera via ryggen, sidorna eller ovanifrån beroende på hur du väljer att packa din väska. Fördelen med att ha en öppning i ryggsäckens bakpanel är att du inte blir skitig om ryggen när du lägger ner din väska på marken för att byta objektiv eller ta upp din kamera. Tillsammans med ryggsäckens midjeband kan du snabbt vrida runt ryggsäcken utan ta av dig den och du kan byta objektiv eller kamerahus direkt i väskan utan risk att tappa din utrustning perfekt när du är ute och åker skidor eller inte vill ta av eller ställa ned din väska på marken.

Väska med hög komfort och smidiga lösningar

Det följer med smidiga tillbehör som du kan fästa direkt på väskans hällor men du kan även fästa fler väskor eller tillbehör med en SlipLoc eller exempelvis en kabinhake. Du kan även fästa tillbehörsväskor direkt i bältet för att maximera din bärkapacitet.  Tack vare rejäla axelband och midjebältet får du en god bärkomfort och ett bra stöd tack vare som ActivZone stödet för skuldror, ländrygg och midja för att du ska kunna bära din utrustning utan obehag. Den ventilerade baksidan släpper in luft mellan ryggsäcken och din rygg för att hålla ryggen sval.

Vad får du plats med i väskan?

Väskans innerstorlek är 440 x 160 x 300 mm och rymmer exempelvis:

 • 1-2 stora systemkameror (varav en kan ha ett 70-200 f/2.8 monterat)
 • Upp till exempelvis 8 objektiv, Speedlites, Dji Mavic, GoPro eller 360 kameror
 • 15” laptop 

Levereras med

 • Lowepro Protactic BP 450 AW II Väska
 • SlipLoc tillbehörsväska
 • Hållare för vattenflaska
 • Stativhållare för stativfot
 • Remmar
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.