Tryckluft Air+ Vacuum Power Hi Tech 400 ml

Green Clean Tryckluft Air+ Vacuum Power Hi Tech 400 ml

Artikelnummer: 319595
399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Tryckluft på burk med låg vikt och hög kapacitet - en mobil kompressor i verktygsväskan för alla service och reparationsjobb.

Optimal för beröringsfri damm/smuts borttagning, som är mycket viktigt inom många områden, eftersom känsliga delar kan repas vid mekanisk borttagning. Innehåller multipelt renad, inert gas.

Med olika tillbehör blir din Air+ Vacuum Power ett multifunktionellt verktyg för rengöring genom att blåsa eller suga, även med antistatisk verkan

Obs!
Tryckluft Air + Vacuum Power Hi Tech är oantändlig.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.